Beweeg- en ontspanningslessen

Zorgen voor jezelf

Op zoek naar een manier van bewegen die bij mij paste, kwam ik jaren geleden in contact met yoga. Langzaam werd mijn stijve lichaam een beetje zachter en soepeler. Het werd rustiger in mijn hoofd, dat was ook echt een cadeautje. Ik leerde door yoga, adem en meditatie naar mezelf te kijken. Wat voel ik, wat gebeurt er in mijn lijf? Waarom voel ik zoveel onrust en weerstand? En kan ik het laten zijn wat het is? Dat is misschien nog wel de grootste opgave in deze tijd waarin we alles meteen willen oplossen, wegslikken, negeren. Yoga leerde mij wat ze je in het vliegtuig ook leren: zorg eerst voor jezelf. Dan kun je er een stuk beter zijn voor anderen.

Delen

Ik wil dat wat yoga mij leert, graag delen met anderen. Daarom ben ik diverse yogaopleidingen gaan volgen en sinds 2016 geef ik op aanvraag rustige Hatha yogalessen, adem- en meditatielessen en stoelyoga. Praktisch, rustig en met aandacht voor dat wat er op dit moment is.

Soorten lessen

Adem- en meditatieles

Deze lessen worden in een korte cursusvorm (5 bijeenkomsten) live online aangeboden. Heb je interesse? Stuur me dan een bericht op voedjeleven@ilsestaps.nl

Hatha yoga 55+

Lestijden

  • Vrijdag 9.00u-9.55u & 10.10u-11.05u Hatha Yoga 55+ (via SAS Den Bosch)

Leslokatie

  • Hatha Yoga SAS Den Bosch: Wijkcentrum De Slinger, Jan Schöfferlaan 3, Den Bosch

Contact

Als je vragen hebt mag je me gerust bellen. 

KOM IN BEWEGING

ik denk graag mee over wat bij je past!

Vraag een gratis gesprek aan

Heb je vragen of wil je je aanmelden?
Dat kan eenvoudig via onderstaand formulier.
Zullen we vrijblijvend kennismaken?