Beweeg- en ontspanningslessen

Zorgen voor jezelf

Op zoek naar een manier van bewegen die bij mij paste, kwam ik jaren geleden in contact met yoga. Langzaam werd mijn stijve lichaam een beetje zachter en soepeler. Het werd rustiger in mijn hoofd, dat was ook echt een cadeautje. Ik leerde door yoga, adem en meditatie naar mezelf te kijken. Wat voel ik, wat gebeurt er in mijn lijf? Waarom voel ik zoveel onrust en weerstand? En kan ik het laten zijn wat het is? Dat is misschien nog wel de grootste opgave in deze tijd waarin we alles meteen willen oplossen, wegslikken, negeren. Yoga leerde mij wat ze je in het vliegtuig ook leren: zorg eerst voor jezelf. Dan kun je er een stuk beter zijn voor anderen.

Delen

Ik wil dat wat yoga mij leert, graag delen met anderen. Daarom ben ik diverse yogaopleidingen gaan volgen en sinds 2016 geef ik rustige Hatha yogalessen, adem- en meditatielessen en stoelyoga. Praktisch, rustig en met aandacht voor dat wat er op dit moment is.

 

Soorten lessen

Adem- en meditatieles
 • een afwisselend zittende en liggende les van 60 minuten
 • je leert je ademhaling kennen, gebruiken en versterken
 • veel afwisseling in verschillende meditatievormen
 • maximaal 5 deelnemers
 • €9 per les
Stoelyoga
 • voor iedereen die van yoga houdt maar niet meer op de mat wil of kan
 • een combinatie van ademhaling, bewegen en ontspanning in een les van 60 minuten
 • bewegen binnen jouw eigen mogelijkheden staat centraal
 • maximaal 8 deelnemers
 • €9 per les
Hatha yoga 55+

Lestijden

 • Woensdag 20.30u-21.30u Adem- en meditatie
 • Donderdag 9.30u-10.30u Stoelyoga
 • Vrijdag 9.00u-9.55u & 10.10u-11.05u Hatha Yoga 55+ (via SAS Den Bosch)

Leslokatie

 • Adem- en meditatieles: Kalverstraat 6, Den Bosch
 • Stoelyoga: van Leeuwenhoekstraat 2, Den Bosch
 • Hatha Yoga SAS Den Bosch: Platostraat 2 (Foyer Sporthal Zuid)

 

Contact

Als je vragen hebt mag je me gerust bellen. 

KOM IN BEWEGING

en probeer een les uit:

Vraag een gratis gesprek aan

Heb je vragen of wil je je aanmelden?
Dat kan eenvoudig via onderstaand formulier.
Zullen we vrijblijvend kennismaken?