Leefstijl- en voedingsanalyse

Leefstijl- en voedingsanalyse

Een praktisch traject. Jij vertelt me wat je eet, hoe je huidige leefstijl is en waar je verandering in wilt. Ik analyseer die gegevens op balans in voeding, beweging en ontspanning. Je krijgt advies over hoe je je voeding in balans brengt, wat voor soort beweging je daarbij kan helpen en wat de functie van ontspanning in dit geheel is op het bereiken van jouw doel. Ik kijk ook of er tekorten zijn op het gebied van vitamines en mineralen en geef je advies hoe je je systeem wellicht wat extra kunt ondersteunen met supplementen of specifieke voedingsmiddelen.

Praktisch

  • je krijgt van mij een aantal digitale vragenlijsten; welke is afhankelijk van het doel wat je wilt bereiken
  • we hebben samen een informatief gesprek (90 min) over wat jouw lichaam nodig zou kunnen hebben om in balans te zijn. Dit gesprek kan ook online plaatsvinden.
  • een coachgesprek (90 min) waarin we gaan kijken welke acties er van jouw kant uit nodig zijn om je lichaam weer in balans te krijgen met een door mij gemaakte analyse van de vragenlijsten als leidraad. In dit gesprek zit ook een weegmoment. Om die reden is dit gesprek bij voorkeur face-to-face maar kan, afhankelijk van je doel, wellicht ook online.
  • 2 follow-up contacten (2×30 min) online of face-to-face om de puntjes verder op de i te zetten.
  • duur: 4 maanden
  • prijs: €297,-

Motivatie zorgt voor beweging. En beweging heb je nodig om een doel te bereiken. Om jouw doel te bereiken.