Ontspanningstraining Time to relax

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ontspanningstraining Time to relax

6 oktober 2021 @ 20:00 - 21:00

Ben jij ook (weer) toe aan een beetje extra ontspanning? Nou dat komt goed uit dan: de Time to Relax sessies gaan weer van start! Alle sessies zijn online, dus gewoon vanuit een rustig plekje thuis te volgen en vinden steeds plaats op woensdagavond.

 

Het eerste blok van 5 weken gaat wat dieper in op de theorie van ontspannen en diverse ontspanningstechnieken en daar krijg je via mail een werkboekje en oefeningen voor thuis bij. Het zijn online sessies van 45-60 minuten: ik zit een kwartier voor aanvang (19:45u) klaar voor een Q&A zodat je gelegenheid hebt om vragen te stellen die opgekomen zijn vanuit de voorgaande les en de gezamenlijke sessie start om 20.00u. Iedere week laat ik je kennismaken met een andere manier om tot ontspanning te komen en krijg je achtergrondinfo bij een aantal oefeningen die we samen doen.  Er leiden vele wegen tot ontspanning: je kunt je ademhaling gebruiken, je spieren, visualisatie. Het is erg leuk om te ontdekken wat bij jou nou eigenlijk het beste werkt en wanneer je welke oefening in kunt zetten in je dag. Mocht je een sessie niet kunnen, dan ontvang je de totale opname.

Na dit blok volgt een weekje rust om alles te laten dalen en dan start blok 2: oefenen met dat wat je geleerd hebt. Dat zijn steeds sessies van 30 minuten waarin ik je meeneem in 1 lange of 2 kortere oefeningen. Weinig woorden, veel doen. Na de sessie ontvang je een audio van één van de oefeningen van die week om thuis nog verder te oefenen. Deze sessie zijn van 20-20.30u

Kun je wel een beetje “Time to Relax” gebruiken, dan heb ik het volgende aanbod voor je:
  • 10 weken alle sessies volgen inclusief achtergrondinfo en oefeningen: €75
  • Alleen blok 1 deelnemen: €60
  • Alleen blok 2 deelnemen: €25
Data blok 1: 6-13-20-27 okt en 3 nov

Data blok 2: 17-24 nov en 1-8-15 dec

Wil je meedoen? Reageer dan even per mail.

Gegevens

Datum:
6 oktober 2021
Tijd:
20:00 - 21:00
Evenement Tags:
, , ,