Jouw leven als receptenboek

Het leven als receptenboek

Eigenlijk is je hele leven een soort receptenboek. Je probeert een recept uit en als het bevalt, mag het blijven. Sommige van deze recepten hebben wat aanpassingen nodig. Beetje van dit erbij, beetje van dat eraf. Ook leuk zijn de recepten waarin je het origineel niet meer herkent, zo heb je eraan gesleuteld om die ingrediënten erin te brengen die je miste. Of de recepten die hun hele leven lang hetzelfde blijven, gewoon omdat ze goed zijn.

Recepten

Maar zoals jij verandert door de jaren heen, veranderen je recepten mee. En wat vroeger heerlijk was, kan nu anders smaken. Misschien heb je aan je leven wel dingen toegevoegd waar je vroeger niks van moest hebben. Zo maak je je hele leven lang nieuwe recepten. Omdat jouw boek nooit af is.

 

Ingrediënten

Mijn motto is “Voed je leven”. Ik ga met je op zoek naar die ingrediënten die in jouw leven passen. Of die er juist niet meer in thuis horen. Omdat jouw leven steeds verandert en je het soms met andere dingen, mensen, energie of wat dan ook moet voeden. Het gaat dus niet alleen om voeden zoals in eten. Maar alles erom heen zorgt ervoor dat jouw leven kan groeien. Dat jij kunt groeien.

Groeien

Het mooie van groei is dat het geleidelijk gaat. Bij het woord veranderen zetten de meeste mensen de hakken in het zand maar bij groei gebeurt er iets anders. Groei is een geleidelijke verandering naar iets mooiers. Naar een mooier leven. Dat is Voed je leven voor mij. Die kleine dingen zoeken die haast ongemerkt je leven veranderen en zorgen dat je verder kunt groeien.

 

Contact

Als je vragen hebt mag je me gerust bellen. 

WAT ZIJN DE RECEPTEN…

…van jouw leven?

Vraag een gratis gesprek aan

Heb je vragen of wil je je aanmelden?
Dat kan eenvoudig via onderstaand formulier.
Zullen we vrijblijvend kennismaken?