FAQ

Ja hoor, dat kan. Je betaalt het traject van 2 jaar dan zelf. De prijs hiervan voor het hele traject van 2 jaar ligt rond €800

Neem even contact met me op per mail of telefoon. CooL bestaat pas sinds 2019 en niet elke huisarts is precies op de hoogte van de inhoud en zin van het traject. Ik leg het dan graag persoonlijk aan je huisarts uit.

De specialist kan je wijzen op het traject maar de zorgverzekeraar heeft het liefst dat de huisarts de verwijzer is. Ook omdat de terugkoppeling via de huisarts verloopt, is dat de meest logische route. Mocht dat een probleem opleveren, neem dan even contact met me op.

Een diëtist is opgeleid om voedingsadviezen te geven. Een leefstijlcoach is opgeleid om je te leren je eigen patronen te onderzoeken, zodat je uiteindelijk jezelf beter kunt adviseren. Tijdens dit traject kun je ook contact zoeken met een diëtist (check je verzekeringsvoorwaarden) voor specifiek voedingsadvies

Een leefstijlcoach kan met je onderzoeken welke vorm van bewegen past bij het doel wat je wilt bereiken. Als meer bewegen je niet helpt met afvallen, kan leefstijlcoaching je helpen om meer duidelijkheid te krijgen over wat er dan wel nodig is.

Een leefstijlcoach is een generalist. Bij verslavingsproblematiek is het verstandiger te kijken binnen een specialistisch traject of leefstijlcoaching aangeboden wordt als onderdeel van de behandeling. Twijfel je, neem dan even contact met me op

In een individueel traject zit een meting van je lichaamssamenstelling (oa vet-, spiermassa, BMI). Als je in je omgeving de mogelijkheid hebt om dit gedurende het traject een aantal keer te laten doen, dan is het mogelijk om alleen online samen te werken. Dit geldt uiteraard niet voor het CooL traject, hierin is geen online coaching mogelijk.

Je hebt maar één leven om in te investeren. Gezondere keuzes zorgen voor minder ongezonde keuzes. Meer wandelen of fietsen bespaart benzine. Probeer in plaats van een zak chips eens 3 appels te eten. Zelfde prijs, andere keuze (en het gaat je waarschijnlijk niet lukken, die 3 appels in 1 keer, dus je houd nog wat over ;-). Eet 3x per dag in plaats van 6x. Scheelt ook een hoop. Conclusie: je leert ook geld te besparen. Voor de rest van je leven. Dat levert het je op.